Εμείς τα είχαμε πει νωρίς! Διαφωνούν οι Έλληνες εφοπλιστές με το νέο πακέτο κυρώσεων της ΕΕ: «Αντί να τιμωρούμε τη Ρωσία,τιμωρούμε τον εαυτό μας»

(Πηγή: thefaq.gr)

Οι πλοιοκτήτες δηλώνουν ότι προσπαθούν να καταλάβουν ποιες συναλλαγές είναι ακόμα νόμιμες, Και αυτό γιατί μια σειρά κυρώσεων κατά της Ρωσίας και σκληρών μέτρων εναντίον άλλων χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν, παραμένουν μπερδεμένα, δήλωσε τη Δευτέρα (6/6)ο Έλληνας εφοπλιστής Γιώργος Προκοπίου σύμφωνα με το Reuters.

Οι κυρώσεις που επιβλήθηκαν στη Μόσχα μετά την εισβολή στην Ουκρανία, όπως η αμερικανική απαγόρευση των εισαγωγών πετρελαίου, ώθησαν τη Ρωσία να στραφεί σε πελάτες στην Ινδία και την Κίνα που παραλαμβάνουν φορτία με μεγάλη έκπτωση.

Οι υφιστάμενοι περιορισμοί στο Ιράν οδήγησαν επίσης το εμπόριο πετρελαίου του προς την Ασία, με αυξημένη την προσοχή των πλοιοκτητών ώστε να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.