Θ. Σχινάς: Το 2018 η Δούρου «έπρεπε να σβήνει φωτιές», τώρα κυβέρνηση και Πατούλης ανακαλύπτουν την κλιματική κρίση και τον υποστηρικτικό ρόλο της Περιφέρειας στην Πυροσβεστική (ηχητ.)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Η Περιφέρεια και το 2018 δεν έσβηνε πυρκαγιές όταν τυμβωρυχούσαν ο κ. Πατούλης και η μετέπειτα, πολιτικά ομογάλακτη κυβέρνηση, θεωρώντας ότι η Ρ. Δούρου έπρεπε να σβήνει φωτιές. Τώρα, που δεν είναι Περιφερειάρχης Αττικής η Δούρου, οι ίδιοι ανακάλυψαν και την κλιματική κρίση και το ρόλο που παίζει η Περιφέρεια, που είναι υποστηρικτικός της δράσης της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Ο ίδιος ρόλος ήταν και το 2018».

Αυτά παρατήρησε μεταξύ άλλων ο τέως Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, Περιφερειακός Σύμβουλος, Θεόδωρος Σχινάς, μιλώντας «Στο Κόκκινο» και τον δημοσιογράφο Γ. Τραπεζιώτη. Ο ίδιος τόνισε ότι «η επιτελικότητα του κ. Πατούλη και του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.