Θέλει να εξαντλήσει την 4ετία αλλά … δεν τον αφήνει ο “κακός” ο ΣΥΡΙΖΑ! Άνοιχτο άφησε πάλι το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο Μητσοτάκης (vid) – Παραδέχτηκε εμμέσως ότι πλέον οι δημοσκοπήσεις δεν είναι “βολικές”!

(Πηγή: thefaq.gr)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για μια ακόμα φορά (δευτερη σε 5 ημέρες, μετά από τη συνέντευξη στην ΕΡΤ και τον Γ. Κουβαρά) άφησε ανοιχτό το να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές λόγω της σκληρής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του στο capital.gr- και στον διευθυντή του Σπύρο Δημητρέλη – απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, είπε ούτε λίγο, ούτε πολύ ότι εκείνος είναι θεσμικός και θέλει να εξαντλήσει την τετραετία αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τον αφήνει. (!!!)

«Το έχω πει πολλές φορές ότι πρόθεσή μου είναι να εξαντλήσω την τετραετία, διότι θεωρώ ότι αυτό είναι το θεσμικά ορθό και επιβεβλημένο. Θέλω, επίσης, να θυμίσω ότι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.