Ξεκάθαρη θέση υπέρ των γυναικών από τον Αλέξη Τσίπρα ενώ ο Κυρ Μητσοτάκης κρύβεται στην Τζια από τον φόβο της ακροδεξιάς του και εκκλησιαστικών κύκλων: «Το δικαίωμα κάθε γυναίκας πάνω στο σώμα της είναι αδιαπραγμάτευτο»

(Πηγή: thefaq.gr)

Ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης “κρύβεται” κάπου στη Τζια, όμηρος των ακραίων κύκλων της δεξιάς αλλά και κύκλων της Ιεραρχίας με τους οποίους διατηρεί προνομιακή σχέση, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πήρε αμέσως θαρραλέα αλλά και αυτονόητη θέση υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους,

«Καθήκον μας είναι να σταθούμε ενάντια σε αυτούς που μας επιστρέφουν στα σκοτεινά χρόνια» τονίζει για την σκοταδιστική απόφαση στις ΗΠΑ

Την ανησυχία του για την απόφαση των Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ με την οποία απαγορεύει τις αμβλώσεις εκφράζει ο Αλέξης Τσίπρας.
Όπως σημειώνει, «η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου για τις αμβλώσεις στέλνει επικίνδυνο μήνυμα που επηρεάζει τη διεθνή κοινότητα.
«Καθήκον μας είναι να… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.