Αποζημίωση 15.000 ευρώ στον Πάνο Καμμένο από ΜΜΕ για συκοφαντικό άρθρο του Άδωνι Γεωργιάδη ! Γ. Απατσίδης: “Πρέπει να ζητήσει συγνώμη από την Ειρήνη Τζίβα”

(Πηγή: thefaq.gr)

«Εξεδόθη απόφαση με την οποία επιδικάζονται στον εντολέα μου σε αυτή τη δίκη Παναγιώτη Καμμένο 15.000 ευρώ, σε βάρος των ΜΜΕ του Ευάγγελου Μαρινάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση, λόγω του ψευδούς ισχυρισμού ότι δήθεν γνώριζε και έκανε από κοινού ταξίδι με την Εισαγγελέα Εφετών που άσκησε τις γενναίες διώξεις για την υπόθεση του Noor1, κ. Ειρήνη Τζίβα.

Aποζημίωση ύψους 15.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση κέρδισε ο Πάνος Καμμένος από τα ΜΜΕ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Όπως ενημερώνει ο Γιάννης Απατσίδης, συνήγορος του πρώην υπουργού, η αποζημίωση αφορά ψευδές ισχυρισμό ότι ο Πάνος Καμμένος δήθεν γνώριζε και έκανε από κοινού ταξίδι με την Εισαγγελέα Εφετών που άσκησε τις διώξεις για την υπόθεση του Noor1,  Ειρήνη Τζίβα.

Ο δικηγόρος τονίζει ότι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.