ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Χωρίς κλιματισμό πολλοί συρμοί του Ηλεκτρικού εν μέσω καλοκαιριού – Επιβάτες και εργαζόμενοι ταλαιπωρούνται, οι υπηρεσίες του μέσου υποβαθμίζονται

(Πηγή: thefaq.gr)

Ερώτηση για την έλλειψη κλιματισμού σε πολλούς από τους συρμούς του Ηλεκτρικού (γραμμή 1 του μετρό), που κάνει τουλάχιστον ανυπόφορες τις μετακινήσεις των επιβατών και την εργασία των υπαλλήλων της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών, και υποβαθμίζει περαιτέρω τις διαθέσιμες υπηρεσίες του μέσου, κατέθεσαν 25 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Στο κείμενο της ερώτησης, η οποία κατατέθηκε με πρωτοβουλία του Νίκου Παππά, τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών της Κ.Ο. του κόμματος, μεταφέρεται η καταγγελία του Σωματείου Εργαζομένων της ΣΤΑ.ΣΥ., σύμφωνα με την οποία η έλλειψη κλιματισμού και η επιδιόρθωση των βλαβών που εντοπίζονται στα σχετικά συστήματα, οφείλεται στις «δραματικές ελλείψεις ανταλλακτικών και… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.