Ο διάλογος Αναστασιάδη – Ερντογάν στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, η απάντηση του Τούρκου Προέδρου και το “παράθυρο” που άνοιξε για έναρξη ξανά διαπραγμάτευσης για επίλυση του Κυπριακού

(Πηγή: thefaq.gr)

Τετ α τετ με τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είχε ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, στο δείπνο εργασίας της ευρωατλαντικής συμμαχίας, που φιλοξένησε στη Μαδρίτη ο πρωθυπουργός της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ.

Σύμφωνα με γραπτή δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου της Κύπρου Μάριου Πελεκάνου, ο κ. Αναστασιάδης δήλωσε προς τον κ. Ερντογάν την ετοιμότητά του για επανάληψη των διαπραγματεύσεων για διευθέτηση του Κυπριακού υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και επανέλαβε πως ο ίδιος είναι πάντοτε έτοιμος να προσέλθει σε συνομιλίες, με στόχο τη διευθέτηση ενός χρονίζοντος προβλήματος, η επίλυση του οποίου θα είναι επωφελής για την Κύπρο και όλους… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.