Ηχηρό “χαστούκι” στα ψέματα του Άδωνη Γεωργιάδη από τους υπαλλήλους της Υπηρεσίας Σημάτων του Υποργείου Εμπορίου: “Ποτέ δεν πήραμε οδηγίες, δεν έχουμε καμία αρμοδιότητα, να αναλάβετε τις ευθύνες σας”

(Πηγή: thefaq.gr)

Εκθέτει ανεπανόρθωτα … και πολιτικά αλλά και ηθικά, τον Άδωνη Γεωργιάδη, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ενιαίος Σύλλογος Υπαλλήλων του υπουργείου Εμπορίου σχετικά με την ΕΔΕ που ανακοίνωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, σχετικά με την κατοχύρωση του εμπορικού σήματος TurkAegean από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας και τυχόν ευθύνες υπαλλήλων της Υπηρεσίας Σημάτων του υπουργείου.

Όπως υπογραμμίζεται η Υπηρεσία Σημάτων, δεν έχει καμία εμπλοκή, καθώς «δεν έχει από το νόμο καμία αρμοδιότητα στην καταχώριση του ανωτέρω σήματος, αφού αρμόδιο για τον έλεγχο και την καταχώριση του Ευρωπαϊκού Εμπορικού σήματος είναι το Γραφείο Διανοητικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUIPO)». Μάλιστα το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.