Συνάντηση της “Συμμαχίας Ανατροπής” στο Θησείο

Η συνάντηση που διοργάνωσε η πολιτική “Συμμαχία Ανατροπής” την Πέμπτη 14 Ιουλίου στην “Αθηναίων Πολιτεία” στο Θησείο, με την πρωτοβουλία του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ) ολοκληρώθηκε με την παρουσία δεκάδων πολιτών που έδωσαν το παρών και συνομίλησαν με τους διοργανωτές.

Στη συνάντηση που διήρκεσε πάνω από 2 ώρες συμμετείχαν ανάμεσα σε άλλους ο πρόεδρος του Κ.ΕΛ.ΔΑ Χαράλαμπος Περβανάς, ο οικονομολόγος και πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) Δημήτρης Καζάκης, ο δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής Θόδωρος Μεχλιτζόγλου (Άμεση Δημοκρατία), ο πρόεδρος της Ασπίδας Πολιτών Νίκος Γεωργίου και ο πρώην Εισαγγελέας Ιωάννης Σακκάς από το Κίνημα Δικαιοσύνης. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης δεκάδες πολίτες, ανάμεσά τους ο καθηγητής φυσικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου και Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του ΑΠΘ, πρόεδρος του Δικτύου Ελληνισμού Γιώργος Παύλος και άλλοι.

Η συνάντηση ήταν σε συνέχεια της αντίστοιχης που έγινε στη Θεσσαλονίκη στις 17 Ιουνίου και σύμφωνα με τους διοργανωτές, είναι απλώς η δεύτερη που γίνεται στο πλαίσιο ευρύτερης κινητοποίησης πολιτικών και κοινωνικών δυνάμεων με σκοπό την προάσπιση των συνταγματικών δικαιωμάτων των πολιτών και σύντομα θα ακολουθήσουν περισσότερες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.