Οι Αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας 24-30/10 από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΝΕΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 24-30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 6951106266

Κριός 

Η εβδομάδα σου θα είναι αρκετά  σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Κάποια οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να είχες αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να τα τακτοποιήσεις με τον καλύτερο τρόπο. Θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και όρεξη να δώσεις στον περίγυρό σου πάρα πολλά.

Αισθηματικές

Το πλανητικό σκηνικό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές του για την σχέση σου. Με τους πλανήτες να ευνοούν την επικοινωνία σου έτσι ώστε να μπορέσεις να κάνεις πολλά πράγματα για την σχέση σου. Το Σαββατοκύριακο μπορείς να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να περάσετε μέσα στον ερωτισμό και τον ρομαντισμό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι πρέπει να κινηθείς άμεσα γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου συνέχισε με τους ρυθμούς αυτούς που έχεις αυτή την περίοδο και να είναι σίγουρο ότι είσαι πολύ κοντά στην επιτυχία. Οι πλανήτες ευνοούν πολύ την επικοινωνία σου. Επίσης συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν παρόλο που οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές και ακόμη δεν μπορείς να δεις την διαφορά.

Τυχεροί αριθμοί …. 1,11,22,39.

Ταύρος 

Αυτή την εβδομάδα θα έχεις αρκετές εναλλαγές και πολλές ευκαιρίες. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ όρεξη για να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα. Κάποια οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν αυτή την περίοδο θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ ανεβασμένη.

Αισθηματικές

Στα αισθηματικά σου οι καταστάσεις θα είναι πολύ καλές και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα με το ταίρι σου. Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν το ταίρι σου με ζητήματα που αφορούν εσένα στην καθημερινότητα και δεν έχουν μεγάλη σημασία. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι με τις κινήσεις που θα κάνεις τίποτα δεν θα μπορέσει να σου αντισταθεί.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου πολλές προβληματικές καταστάσεις αρχίζουν και στρώνουν και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια σου. Το μέλλον της διαγράφετε πολύ θετικό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και καλυτερεύουν και νιώθεις καλύτερα. Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να περιορίσεις τα έξοδα σου γιατί θα παρασυρθείς σε αγορές.

Τυχεροί αριθμοί …. 7,13,22,35.


Δίδυμοι 

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη και θα έχεις πάρα πολλές δραστηριότητες. Θα έχεις πάρα πολύ δυναμικότητα και θα μπορέσεις να λύσεις πολλά ζητήματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε αγχώνουν και σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές

Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις για να οργανώσεις καλύτερα την σχέση σου ώστε να περνάτε καλύτερα οι δυο σας. Θα υπάρχει το ερωτικό και το ρομαντικό κλίμα για να περάσεις ακόμη καλύτερα. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι με τις καλές επιρροές των πλανητών θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές

Θα τα πας πολύ καλά και ψάχνεις να βρεις λύσεις για κάποια θέματα που καθυστερούν. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και θα δεχτείς την βοήθεια τους. Τα οικονομικά σου αυτή την περίοδο θα είναι αρκετά καλά και μπορέσεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις. Απόφυγε να κάνεις μεγάλα ανοίγματα γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Τυχεροί αριθμοί …. 2,14,25,31.

Καρκίνος 

Την εβδομάδα αυτήν θα πρέπει ότι κίνηση κάνεις να την σκέφτεσαι πολύ καλά από πριν. Οι πλανήτες θα σου δώσουν τις καλύτερες επιρροές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που καθυστερούσαν μέχρι σήμερα. Θα περάσεις πολύ καλά με το φιλικό σου περιβάλλον και η κοινωνική σου ζωή θα αρχίσει να ανεβαίνει.

Αισθηματικές

Με τις καλές επιρροές των πλανητών η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και τώρα θα αρχίσουν τα πράγματα να είναι πολύ καλύτερα. Φρόντισε να κάνεις μια πολύ καλή έκπληξη στο ταίρι σου και θα έχεις την ανάλογη ανταπόδοση. Το ερωτικό κλίμα θα κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα και θα περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου πηγαίνει πολύ καλά και οι αποδώσεις που έχεις μπορούν να ξεπεράσουν κάποιες προβληματικές καταστάσεις που είχες την προηγούμενη περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν που παρόλο αυτές τις μέρες θα παρασυρθείς και θα κάνεις πολλά έξοδα. Πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση και πρόγραμμα.

Τυχεροί αριθμοί …. 3,14,29,45.

Λέων 

Το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας σου φτιάχνει την διάθεση και θα έχεις και πολύ δυναμικότητα. Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και έχεις και πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις. Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να βάλεις πολλά θέματα στην σειρά τους και θα λυθούν πολλές καταστάσεις.

Αισθηματικές

Με την σχέση σου τα πράγματα θα είναι αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να μιλήσεις με το ταίρι σου και να λύσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε απομακρύνουν από κοντά του. Είναι στο χέρι σου να μπορέσεις να δείξεις τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου και να μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι μια καινούργια γνωριμία θα δώσει ένα ευχάριστο χρώμα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Μπορείς να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις ώστε να μπορέσεις να συνεχίσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια σου. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι προβληματικά και σε αγχώνουν αρκετά. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις λόγω του άγχους σου και να ξέρεις ότι το μέλλον θα είναι καλύτερο.

Τυχεροί αριθμοί …. 4,18,27,43.

Παρθένος 

Αυτή την εβδομάδα η δυναμικότητα που θα έχεις θα είναι μεγάλη. Οι καλές εξελίξεις και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε κάνει να δεις πολλές καταστάσεις πιο ξεκάθαρα και θα διώξεις μακριά ότι σε αγχώνει και σε καταπιέζει. Το φιλικό σου περιβάλλον είναι κοντά σου για να σε βοηθήσει σε ότι χρειαστείς.

Αισθηματικές

Με τους πλανήτες να σε ευνοούν θα μπορέσεις να κάνεις την σχέση σου να είναι πολύ καλή έως και ιδανική. Θα μπορέσεις να κάνεις πολλά ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου για θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα και σε βεβαιώνω ότι θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι η εβδομάδα θα σου φέρει ένα καινούργιο ξεκίνημα.

Επαγγελματικές

Πρέπει αυτή την περίοδο να δεις μερικά πράγματα στην δουλειά σου πιο χαλαρά. Τα έχεις φέρει όλα στα μέτρα σου και μπορείς από εδώ και πέρα και υλοποιείς τα σχέδια που είχες στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εξορμήσεις και να κάνεις έξοδα γιατί πάλι θα αρχίσεις από εκεί που ξεκίνησες.

Τυχεροί αριθμοί …. 10,15,27,38.


Ζυγός 

Η εβδομάδα αυτή θα είναι αρκετά έντονη σε σχέση με τις δραστηριότητες που έχεις. Μπορείς να ξεκαθαρίσεις πολλά οικογενειακά θέματα που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Σε βεβαιώνω ότι θα βρεις την χρυσή τομή. Απόφυγε να εκνευριστείς με θέματα που δεν έχουν σημασία.

Αισθηματικές

Θα σου δοθούν ευκαιρίες να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου να μιλήσεις και να λύσεις πολλές καταστάσεις που σε προβληματίζουν στην σχέση σου. Κάνε ευχάριστες συζητήσεις με το ταίρι σου και να ξέρεις ότι οι πλανήτες σου δίνουν τις καλύτερες επιρροές τους για να περάσεις πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα έχεις τις καλύτερες επιρροές για να βρεις αυτό το ταίρι που θα σε κάνει να έχεις πολύ ευτυχία.

Επαγγελματικές

Φρόντισε αυτή την εβδομάδα να περάσεις χαλαρά στην δουλειά σου και μην αγχώνεσαι συνέχεια να κάνεις και κάτι καινούργιο γιατί θα έχεις καθυστερήσεις. Μπορείς να μιλήσεις για κάποιες καινούργιες συμφωνίες που θέλεις να κάνεις. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέχεις. Μην κάνεις σπατάλες και απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα.

Τυχεροί αριθμοί …. 2,13,26,49.


Σκορπιός 

Υπάρχουν πολλά θέματα που αυτή την περίοδο σε προβληματίζουν  και θέλεις να δώσεις άμεσες λύσεις. Θα αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με ένα τελείως διαφορετικό μάτι και θα έχεις την κατάλληλη ψυχραιμία για να δώσεις τις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν πάρα πολύ.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου θα τα πάς αρκετά καλά. Θα μπορέσεις να κάνεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου για να μπορέσεις να διώξεις και τα τελευταία σύννεφα που μπορεί να επισκιάζουν την κατάσταση. Το Σαββατοκύριακο θα μπορέσεις να περάσεις πολύ ρομαντικά και ερωτικά. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τον άνθρωπο που θα σε κάνει να χαρείς.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά αλλά εσύ έχεις άγχος γιατί θέλεις να κάνεις όλα τα πράγματα τέλεια. Πρέπει να χαλαρώσεις να δεις ότι οι συνθήκες είναι πολύ καλές και ότι οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι γερές. Στα οικονομικά σου έχεις καταφέρει και έχεις ισορροπήσει και πολλές υποχρεώσεις που είχες και τις έχεις βάλει σε σειρά. Απόφυγε να παρασυρθείς σε σπατάλες αυτές τις μέρες.

Τυχεροί αριθμοί …. 2,18,26,40.

Τοξότης 

Αυτή την εβδομάδα μπορείς να αρχίσεις να κάνεις σχέδια για το μέλλον και στον επαγγελματικό τομέα αλλά και στον αισθηματικό. Η εξυπνάδα που έχεις θα μπορέσει να δώσει λύσεις σε πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν και σε άγχωναν.

Αισθηματικές

Θα αρχίσεις να βλέπεις μερικές καταστάσεις στην σχέση σου με διαφορετικό μάτι και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβλήματα που σε αγχώνουν. Ο ερωτισμός σου και ο ρομαντισμός θα είναι στα ύψη τους αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα κάνεις την γνωριμία που ήθελες τόσο καιρό.

Επαγγελματικές

Οι βάσεις που έχεις βάλει στην δουλειά σου είναι πολύ καλές. Αυτή την περίοδο μπορείς να κάνεις συζητήσεις και να στρώσεις κατάλληλα το πεδίο ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την πορεία της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να προσέξεις αρκετά αυτή την εβδομάδα. Απόφυγε να κάνεις σπατάλες και να προσέξεις τις οικονομικές συμφωνίες που μπορεί να κλείσεις.

Τυχεροί αριθμοί …. 5,27,38,49.

Αιγόκερως 

Αυτή την εβδομάδα  οι υποχρεώσεις και το πολύ τρέξιμο συνεχίζονται. Όμως με τις καλές επιρροές των πλανητών στο ζώδιο σου η διαφορά θα είναι ότι αυτή την περίοδο με ότι καταπιαστείς θα έχεις απόλυτη επιτυχία. Η καθημερινότητα σου θα γίνει καλύτερη και θα μπορέσεις να μιλήσεις και με φιλικά σου πρόσωπα που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.

Αισθηματικές

Δεν μπορεί να σου αντισταθεί κανείς αυτή την περίοδο. Η επικοινωνία σου με το ταίρι σου θα γίνει πολύ καλύτερη. Θα περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου και θα κάνεις συζητήσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις περισσότερη ασφάλεια κοντά του. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κινήσου ανάλογα και είναι σίγουρο ότι θα βρεις το καλύτερο ταίρι που θέλεις.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου πάει πολύ καλά και θέλεις να κάνεις και πάλι αλλαγές για να την κάνεις καλύτερη. Μπορείς να κάνεις τις επαφές που θέλεις αλλά σε κάποιες προτάσεις που θα σου κάνουν καλό θα είναι να τις σκεφτείς πολύ καλά. Τα οικονομικά σου έχουν αρχίσει και ισορροπούν και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποχρεώσεις που έχεις μέχρι τώρα.

Τυχεροί αριθμοί …. 5,12,35,43.

Υδροχόος 

Με το καλημέρα της εβδομάδας  όλα θα πάνε πολύ καλά θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις πολλές υποθέσεις σου που σε απασχολούν μέχρι τώρα. Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα έχεις πολύ δυναμισμό για να προλάβεις τις πολλές υποχρεώσεις που θα έχεις.

Αισθηματικές

Στην σχέση σου θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά στο ταίρι σου και να βρεις τις λύσεις σε ζητήματα που μπορεί μέχρι σήμερα να είναι προβληματικά και που θα σου δώσουν την ευτυχία και την ικανοποίηση. Φρόντισε να οργανώσεις κάποια απόδραση με το ταίρι σου θα το κάνεις χαρούμενο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι κάνε λίγο υπομονή και σου εγγυώμαι ότι πολύ σύντομα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Επαγγελματικές

Στην δουλειά σου πολλά πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και αρχίζεις και κάνεις κινήσεις για τα επόμενα σου βήματα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για καινούργια ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα αυτή την περίοδο. Θα πρέπει να περιορίσεις λίγο τις αγορές σου και τα πολλά έξοδα γιατί πολύ εύκολα αυτή την περίοδο θα βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

Τυχεροί αριθμοί …. 6,14,26,39.

Ιχθείς 

Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή για εσένα. Θα δεις πολλές καταστάσεις που μέχρι σήμερα ήταν προβληματικές να αλλάζουν προς το καλύτερο και θα αισθανθείς καλύτερα ψυχικά. Θα περάσεις μέσα στην ηρεμία και την χαλαρότητα ότι τα πράγματα τα έχεις φέρει στον δρόμο που θέλεις.

Αισθηματικές

Η εβδομάδα σου φωνάζει να κάνεις το κλίμα ακόμη περισσότερο ερωτικό και ρομαντικό. Καταστάσεις που σε προβλημάτιζαν θα πάρουν τέλος αυτή την περίοδο. Οι μέρες αυτής της εβδομάδας θα είναι πολύ καλές και θα κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για την πορεία της σχέσης σας. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι αυτή την περίοδο έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία.

Επαγγελματικές

Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Προτάσεις που θα σου κάνουν θα είναι συμφέρουσες για εσένα. Στα οικονομικά σου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει προσέχεις αρκετά τις κινήσεις που κάνεις γιατί θα έχεις αρκετά προβλήματα με έξοδα που θα παρουσιαστούν.

Τυχεροί αριθμοί …. 10,19,21,47.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.