Street 0-400 στη Θεσσαλονίκη: γρήγορα αυτοκίνητα με πολιτικά και κοινωνικά μηνύματα

Ολοκληρώθηκε το Street 0-400 με τα “φτιαγμένα” γρήγορα αυτοκίνητα, τις όμορφες χορεύτριες και τους φανατικούς φίλους της αυτοκίνησης, το Σάββατο 4 Ιουνίου στην Ευκαρπία Θεσσαλονίκης. Η εκδήλωση έγινε στους χώρους της εταιρείας GT-Really clean care by Bekas (Πατριάρχου Αθηναγόρα 1, Ευκαρπία) και πήραν μέρος πολλές εταιρείες “βελτίωσης” που παρουσίασαν τα μηχανολογικά και αθλητικά τους επιτεύγματα.

Το παρών έδωσαν ο πρόεδρος του Συλλόγου Δανειοληπτών και πρ. του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών (Κ.ΕΛ.ΔΑ.) κ. Χαράλαμπος Περβανάς, ο οποίος δήλωσε τη στήριξή του προς τους νέους που προσπαθούν να δημιουργήσουν, ο πρόεδρος του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (ΕΠΑΜ) κ. Δημήτρης Καζάκης που μίλησε για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τα οφέλη του και αναφέρθηκε και στις πολιτικές που δεν επιτρέπουν την τεχνολογία και την αυτοκίνηση να έρθουν κοντά στο σύνολο των πολιτών, ενώ το παρών του έδωσε και ο πρώην νομάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, που αναφέρθηκε στις προσπάθειες των φίλων της αυτοκίνησης, κάνοντας επίσης μια αναφορά στην προσφορά του Συλλόγου Δανειοληπτών. Παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ελληνοπόντιων Παλιννοστούντων (ΠΟΣΕΠ) κα Άννα Ηλιάδου.

Οι βελτιωτές μίλησαν για το πλαίσιο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, για το γεγονός ότι η πολιτεία απουσιάζει για ακόμη μια φορά, και για την ανάγκη ο πολίτης να αποκτήσει μεγαλύτερη οδηγική παιδεία. Επίσης αναφέρθηκαν στην έλλειψη υποδομών ώστε ο μηχανοκίνητος αθλητισμός να μπορεί να γίνεται στους σωστούς χώρους με νόμιμο τρόπο και για τα πολλαπλά οφέλη του στην οικονομία αλλά και στην τεχνολογική έρευνα.

Οι οργανωτές μιλούν για την εκδήλωση:

Οι δηλώσεις του κ. Δημήτρη Καζάκη, προέδρου του ΕΠΑΜ, σχετικά με τα μονοπώλια της τεχνολογίας του αυτοκινήτου, και πώς η αυτοκίνηση αποτελεί την τελευταία “βιοτεχνία” της Ελλάδας:

Οι δηλώσεις του προέδρου του Συλλόγου Δανειοληπτών και Προστασίας Καταναλωτών Βορείου Ελλάδος και προέδρου του Κόμματος Ελλήνων Δανειοληπτών, κ. Χαράλαμπου Περβανά και του πρώην νομάρχη Θεσσαλονίκης κου Παναγιώτη Ψωμιάδη:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.