Οι Αστρολογικές προβλέψεις από την Βαλεντίνη Βασιλειάδου (7-13/11/2022)

κ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ 6951106266

ΚΡΙΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα μόνο στον επαγγελματικό σου τομέα να προσέχεις όταν δίνεις τη γνώμη σου για υποθέσεις τρίτων, ώστε να μην παρεξηγηθούν οι προθέσεις σου. Αν είσαι εγκρατής, τα έσοδα σου θα αυξηθούν, ωστόσο δεν θα λείψουν οι διαμάχες με τον σύντροφο σου για οικονομικά θέματα. Περιόρισε στο ελάχιστο τα έξοδα που αφορούν την προβολή της εικόνας σου, καθώς και περιττές αγορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στη σχέση σου, μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου και θα περάσετε υπέροχα… Αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, μην αγανακτείς για την κατάσταση των αισθηματικών σου, αλλά προσπάθησε να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται αυτές μέρες, ξεχνώντας για λίγο τις έννοιες σου. Σίγουρα το αύριο θα είναι καλύτερο!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Υπάρχει θετική επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για τη δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτήν την περίοδο. Στα οικονομικά πρέπει να βάλεις μια τάξη, γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.

Τυχεροί αριθμοί … 7,26,33,42.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά θα σε αγχώσουν κάπως, αν όμως θέλεις να κάνεις προκοπή, πρέπει να μαζευτείς. Έχε υπόψη σου ότι ίσως χρειαστεί να παραμελήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες, καθώς τα μέλη της οικογένειας σου  αν δεν είσαι μόνη θα παραπονιούνται συχνά φέρνοντας σε, σε δυσάρεστη και αγχωτική θέση. Προσπάθησε να μπεις και στην δική τους θέση και πέρνα ουσιαστικό χρόνο μαζί τους, καλύπτοντας τα κενά του παρελθόντος. Είναι ότι καλύτερο έχεις να κάνεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη, αν κάποιες στιγμές μιλάς και λες στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν. Πλησίασέ τον και έλα πιο κοντά του, συναισθηματικά αλλά και ερωτικά. Μια καινούργια γνωριμία για εσένα που κάνεις παρέα ακόμη με την  μοναξιά, θα σου αλλάξει τη ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτήν την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές, ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Η εξυπνάδα σου θα σε κάνει να κερδίσεις τόσα, που πριν μπορεί να φάνταζαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για έξοδα, γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

Τυχεροί αριθμοί … 4,12,28,46.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προοπτική μετακόμισης ή επένδυσης σε κτηματικές συναλλαγές, θα εξελιχθεί θετικά. Ωστόσο απόφυγε τις βεβιασμένες αποφάσεις. Αν είσαι σε δίλημμα, ζήτησε τη συμβουλή κάποιου της εμπιστοσύνης σου. Η ψυχολογία σου στα αισθηματικά θέματα, θα κυμαίνεται ανάλογα με τη διάθεση του συντρόφου σου. Αποφασίστε από κοινού πού και πώς θα περάσετε το χρόνο σας και άσε στην άκρη τις μεταξύ σας μικροδιαφορές. Αυτό και θα σας φέρει πιο κοντά, αλλά θα σας δώσει και το κίνητρο να ονειρευτείτε ξανά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Δες αυτήν την εβδομάδα περισσότερο τη συναισθηματική σου ζωή και μην αναλώνεσαι σε θέματα που δεν είναι πρωτεύοντα. Θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου. Πάρε τα μέτρα σου για να πάνε όλα καλά. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το κατάλληλο έτερον ήμισυ, να ξέρεις ότι το σύμπαν συνωμοτεί κυριολεκτικά για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει πάρα πολλή δουλειά και ενίοτε θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα, έτσι ώστε να μην αγχώνεσαι. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες, ιδιαίτερα σε ότι σχετίζεται με περιττές αγορές. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποίησε εκκρεμότητες που έχεις.

Τυχεροί αριθμοί … 10,28,31,54.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και επικέντρωσε το ενδιαφέρον σου στις υποχρεώσεις σου. Είναι μία καλή ευκαιρία να μοιραστείς με τον σύντροφο σου τους προβληματισμούς σου και να ανοίξεις την καρδιά σου, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Ακούγοντας τη γνώμη του, θα πάψεις να τα βλέπεις όλα βουνό. Μια δεύτερη ματιά είναι πάντα λιγότερο υποκειμενική.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις προβλήματα, που έχεις στη σχέση σου. Ένα ταξίδι ή μία διαφορετική απόδραση ή έξοδος, θα έκανε πολύ καλό και στους δυο σας. Κι αν πάλι η μοναξιά σού έχει γίνει μόνιμη συντροφιά, είναι καιρός να τη διώξεις, έρχεται και το ταίρι που έψαχνες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Στον τομέα της εργασίας, στα μέσα της εβδομάδας θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην εκνευριστείς με θέματα, που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και να κλείσεις συμφωνίες. Στα οικονομικά, απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές.

Τυχεροί αριθμοί … 13,29,49,51.

ΛΕΩΝ

Η εβδομάδα δεν κρύβει πολλές εκπλήξεις για εσένα. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά τα πράγματα φαίνεται να είναι τα ίδια, ενώ η υγεία σου φαίνεται να σε απασχολήσει περισσότερο. Ο εκνευρισμός, η ανασφάλεια και η κούραση φαίνεται πως σε έχουν βαρύνει πολύ και το πρώτο σου ζητούμενο αυτές τις μέρες θα είναι να ξεκουραστείς και να αδειάσεις από άγχη και ευθύνες. Κάνε το, αλλά με μέτρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Στα αισθηματικά σου αυτήν την εβδομάδα, θα μπεις σε διαδικασίες να ξεκαθαρίσεις μερικά θέματα με το ταίρι σου. Φρόντισε ότι έχεις να πεις, να το πεις σε χαμηλούς τόνους, για να έχεις και το αποτέλεσμα που θέλεις. Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο ταίρι αυτήν την περίοδο, πρέπει να δείξεις αρκετή διαλλακτικότητα και πολύ γρήγορα θα κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στη δουλειά σου, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Όσο για τις προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό είναι να σκεφτείς καλά αν προλαβαίνεις αυτήν την περίοδο να τις αναλάβεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.

Τυχεροί αριθμοί … 2,15,23,45.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σταθερότητα στα οικονομικά σου παραμένει γεγονός που σε βοηθάει σημαντικά να μην παρεκκλίνεις από την πορεία σου. Παράλληλα, με τη δυναμική προσπάθεια που κάνεις, χρειάζεται αυτοσυγκράτηση για να υλοποιήσεις τις ιδέες σου. Με αυτόν τον τρόπο οι επιλογές σου σε επαγγελματικά ζητήματα θα σε οδηγήσουν στην πρόοδο και την αύξηση χρημάτων. Όσον αφορά την υγεία σου, δώσε λίγο παραπάνω σημασία στα ψυχοσωματικά προβλήματα που ανά καιρούς παρουσιάζεις και μην τα προσπερνάς για ακόμη μια φορά.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας δεν σε αφήνουν να μπορέσεις να εκφραστείς στο ταίρι σου όπως θα ήθελες. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του και να του εξηγήσεις πώς νιώθεις, ώστε να περάσετε όμορφα, απαλλαγμένοι και οι δυο από άγχη, φοβίες και ανασφάλειες. Και εσύ που είσαι ακόμη μόνη να ξέρεις ότι μπαίνεις σε ευνοϊκή περίοδο, που θα κάνεις νέα σχέση έτσι ακριβώς όπως την ήθελες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στη δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά, αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο, γιατί χάνεις πολλή ενέργεια. Καλό είναι να κινηθείς πιο χαλαρά σε σχέση με την πορεία της δουλειάς σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα βελτιώσεις. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα και θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες, που σε προβληματίζουν.

Τυχεροί αριθμοί …  9,12,27,34.

ΖΥΓΟΣ

Θετική είναι αυτή η εβδομάδα για εσένα,  αν είσαι έτοιμος να ρισκάρεις και να κάνεις πράξη τις σκέψεις σου και τις ιδέες σου. Οι σχέσεις σου, προσωπικές και κοινωνικές, θα γνωρίσουν πρόοδο και νέες γνωριμίες θα σου δώσουν άλλον αέρα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους του ζωδίου, ζήτησε τη συμμετοχή του συντρόφου σου στην κοινωνική σας ζωή και μην τον αφήνεις ακόμη μια φορά απέξω. Η ζωτικότητα και η αυτοπεποίθηση σου θα είναι αυξημένες, γι’ αυτό απόφυγε την εγωιστική διάθεση και τις βιαστικές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτήν την περίοδο να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις τί σε πειράζει. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα σε ικανοποιήσουν και εσένα, αλλά και εκείνον. Αν δεν είσαι σε κάποια μόνιμη σχέση, θα σε ευνοήσει για να κάνεις και τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν μεγάλη επιτυχία. Στα οικονομικά έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις τα πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.

Τυχεροί αριθμοί … 7,13,35,42.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αισθάνεσαι κουρασμένη, χωρίς ενέργεια και χωρίς διάθεση να ασχοληθείς με το οτιδήποτε. Αυτή η εβδομάδα όμως, είναι μία καλή ευκαιρία για να οργανωθείς και να μπεις σε μία τάξη, έστω και με το ζόρι. Άδραξε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί στο δρόμο σου και σιγά-σιγά θα βελτιώσεις τις κοινωνικές σου επαφές, τα οικονομικά σου και το πιο σημαντικό απ’ όλα, τη διάθεση σου. Στα αισθηματικά σου, δώσε συναίσθημα και προσοχή στον σύντροφο σου στην πράξη, ώστε να μην προκληθούν γκρίνιες και εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν περασμένες προβληματικές καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου, ώστε να ισορροπήσουν πολλές καταστάσεις που δεν είναι καλές. Αν δεν έχεις βρει ακόμη ταίρι, ήρθε ο καιρός να δραστηριοποιηθείς και δεν θα αργήσεις να δεις τα καλά αποτελέσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να κάνεις καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις να ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις περιττά έξοδα.

Τυχεροί αριθμοί … 15,26,34,52.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η εβδομάδα θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές επιλογές στα οικονομικά σου καθώς και νέες, κερδοφόρες επενδύσεις και συμφωνίες. Το χιούμορ και η ευχάριστη προσωπικότητα σου θα σε κάνουν αρκετά κοινωνική και θα περάσεις πολύ όμορφα όπου κι αν βρεθείς.  Έκρυθμες καταστάσεις με τον σύντροφό σου μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην αφεθείς πλήρως στις προσταγές και στις επιθυμίες του, αλλά να προσπαθήσεις να εξηγήσεις και τα δικά σου θέλω και ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Η σχέση σου πάει αρκετά καλά, αλλά πρόσεχε να μην επαναπαύεσαι. Μην κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σου, αλλά βγάλε τον ερωτισμό σου, πέρασε χαλαρά αυτήν την εβδομάδα και θα δεις ότι θα ξεχαστούν όλα. Αν δεν έχεις ταίρι, άσε τα συναισθήματά σου ελεύθερα, για να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον, γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Σε χαρακτηρίζει η εργατικότητα και η συνέπεια, αλλά μην το παρατραβάς, γιατί στο τέλος της εβδομάδας θα έχεις εξαντληθεί. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις τις απαιτούμενες ενέργειες, για να μπορέσεις να τα ισορροπήσεις.

Τυχεροί αριθμοί …   17,29,38,49.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να μη θερίσεις αυτήν την εβδομάδα τα όσα έσπειρες το τελευταίο διάστημα, το χτίσιμο όμως γερών βάσεων στα οικονομικά είναι απαραίτητο για αργότερα Το πρωτοποριακό πνεύμα σου μπορεί να εντυπωσιάσει και τον πιο ασυγκίνητο με τις ευφάνταστες ιδέες του και να φέρει το αποτέλεσμα που επιδιώκεις. Στα αισθηματικά σου, η διάθεση σου για φλερτ θα είναι μεγάλη, ενώ οι κουβέντες σου μοιάζουν περισσότερο με ψυχολογικά παιχνίδια. Για να κατακτήσεις τον στόχο σου, είναι καλύτερη η οδός της ειλικρίνειας και της σαφήνειας, παρά τα διπλωματικά τρικ που έχεις βαλθεί να εξασκείς. Απόφυγε σκηνές ζηλοτυπίας και ακραίες συμπεριφορές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να κάτσεις με το ταίρι σου και να μιλήσεις για όλα τα θέματα της σχέσης σας, που σε απασχολούν. Μην κινείσαι με μυστικοπάθεια, γιατί αυτό δεν θα σε βγάλει πουθενά. Κάνε τις κινήσεις που πρέπει και θα δεις ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Κι αν πάλι είσαι μόνη, πολύ σύντομα σε περιμένει καινούργια γνωριμία, που θα σου φέρει ευτυχία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Αυτήν την εβδομάδα η δουλειά σου θα πάει αρκετά καλά. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Αν κάτι δεν σου αρέσει, καλό θα είναι πριν μιλήσεις να το σκεφτείς καλά, γιατί μπορεί στο μέλλον να ωφεληθείς. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά, γι’ αυτό πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα, όσο και αν οι μέρες το απαιτούν.

Τυχεροί αριθμοί …  8,16,33,47.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η εβδομάδα αυτή πιθανότατα να προκαλέσει ένα κλίμα αβεβαιότητας στην καθημερινότητά σου, Οι υψηλές προσδοκίες σου ωστόσο, είναι το κίνητρο για να ανταποκριθείς στις προκλήσεις. Οι δυσκολίες που θα σου παρουσιαστούν θα σε ωθήσουν σε νέες δραστηριότητες και μετακινήσεις και θα δώσουν ένα νέο νόημα στην καθημερινότητά σου. Οι ισορροπίες ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου μπορεί να διαταραχτούν. Πρόσφερε του την ασφάλεια που έχει ανάγκη και θα δεις ότι θα αρχίσει να εκφράζεται πιο ανοιχτά απέναντι σου. Παραδέξου τα αδύνατα σημεία σου και κάνε ότι μπορείς για να τα διορθώσεις. Σε καμία περίπτωση μην σε πιάνει η ξεροκεφαλιά και η απολυτότητα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Είναι σε πολύ καλό δρόμο η σχέση σου και θα μπορείς να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για το μέλλον της. Άφησε τους εγωισμούς, εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου και μην κάνεις συζητήσεις για προβλήματα που έχουν περάσει. Πάντως, αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. Αν δεν έχεις ταίρι, είναι σίγουρο πως θα βρεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στη δουλειά σου αυτήν την εβδομάδα, αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε, σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου, να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αλλά απόφυγε ειδικά κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές.

Τυχεροί αριθμοί … 4,19,31,44.

ΙΧΘΥΕΣ

Αρκετά μπερδεμένες θα είναι οι πλανητικές επιρροές αυτήν την εβδομάδα για το ζώδιό σου. Συγκεντρώσου στην κατάσταση που καλείσαι να διαχειριστείς κάθε φορά και θα δεις πιο καθαρά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις. Από αυτό κιόλας θα εξαρτηθεί και η κατάσταση των οικονομικών σου, που λόγω της αναβλητικότητάς σου, πηγαίνουν πίσω με όλο και περισσότερα έξοδα. Στα επαγγελματικά ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος, οπότε ανάλαβε δράση και πρωτοβουλίες, για να μην χάσεις και όσα έχεις κερδίσει. Στα αισθηματικά σου ζητήματα, τα πράγματα είναι εμφανώς πολύ καλύτερα και η διάθεσή σου να ακουμπήσεις στο πλευρό του συντρόφου σου θα έχει ως αποτέλεσμα να έρθετε πιο κοντά και να ανανεώσετε τη σχέση σας. Μην διστάσεις να εξωτερικεύσεις τα όσα αισθάνεσαι και να ηρεμήσεις, ακόμη κι αν αυτό είναι η γκρίνια και η ματαιοδοξία σου… Να είσαι σίγουρη πως ακόμη και οι τρωτές πτυχές του χαρακτήρα σου είναι αρεστές από όσους σε αγαπούν και σε νοιάζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις.

Θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που έχεις στη σχέση σου και να περάσεις πολύ καλά και ερωτικά. Τώρα, αν είσαι μόνη ακόμη, πάρε τα πάνω σου, γιατί ευνοείσαι να κάνεις νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.

Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στη δουλειά σου με περισσότερη ψυχραιμία, γιατί θα δημιουργηθούν κάποια προβλήματα από άλλους, που θα σε εκνευρίσουν αρκετά. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά «ανοίγματα» και πρέπει να αρχίσεις σιγά-σιγά να τα τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες, αν δεν τις έχεις σκεφτεί πολύ καλά από πριν.

Τυχεροί αριθμοί … 6,13,22,37.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.