SOCIAL: Σύγχρονο Δημοκρατικό Κόμμα Το νέο Ψηφιακό, Ηλεκτρονικό Κόμμα της Ελλάδος

Το πρώτο ψηφιακό κόμμα της Ελλάδας είναι γεγονός! Μετά την κατάθεση όλων των δικαιολογητικών στον Άρειο Πάγο, το πρώτο ψηφιακό κόμμα της Ελλάδας με την ονομασία Social θα συμμετέχει στις εκλογές του Μαΐου 2023 με συνδυασμούς σε όλη την Ελλάδα.

Το Social δημιουργήθηκε μετά από απαίτηση μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων που είναι ενεργοί πολίτες και δεν τους εκφράζουν ούτε τα υπάρχοντα κόμματα, ούτε η πολιτική που ακολουθούν και εκφράζουνΗ ανάγκη για εκπροσώπηση στην γεμάτη προκλήσεις σημερινή εποχή είναι παραπάνω από επιτακτική. Το Social είναι ένα κόμμα που προέρχεται από την κοινωνία των πολιτών και προτάσσει τον ψηφιακό μετασχηματισμό, την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την ψηφιακή μετάβαση και την άμεση δημοκρατία. Βασική θέση του κόμματος είναι ότι η πρόοδος και ο εκσυγχρονισμός της πατρίδας μας είναι υπόθεση όλων των πολιτών και η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα για ενημέρωση και συμμετοχή στις αποφάσεις.

Το Social τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσει το αναλυτικό του πρόγραμμα, που καταρτίζεται με τη συμμετοχή όλων των μελών του με ηλεκτρονική διαβούλευση. Το Social έχει συγκεκριμένες θέσεις για την Οικονομία, την Κοινωνία, την Εργασία, τη Δικαιοσύνη, το Περιβάλλον, την Εξωτερική Πολιτική, την Παιδεία και την Ενέργεια.  Το Social είναι ένα κόμμα που δεν έχει πολυτελή γραφεία, ούτε χρησιμοποιεί έντυπο διαφημιστικό υλικό. Πιστεύει στη δημοκρατία του διαδικτύου και από εκεί επικοινωνεί τις ιδέες και τις θέσεις του, σεβόμενο την ανάγκη του πολίτη για πληροφόρηση, αξιοκρατία και ισόνομη συμμετοχή στη διαμόρφωση των αποφάσεων.

Το Σύγχρονο Δημοκρατικό Κόμμα Social θα παρουσιαστεί το επόμενο διάστημα σε μεγάλη διαδικτυακή εκδήλωση, όπου θα έχουν πρόσβαση όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως γεωγραφικού πλαισίου. Προσωρινός πρόεδρος είναι ο Συμεών Καψάλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.