Πέτρος Δημητριάδης : Οι Έλληνες με καλό αγώνα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι (συνέντευξη – βίντεο)

Στην εκπομπή “Με Άποψη”, στο news.makedonias.gr με την Βίκυ Μπαϊρακτάρη βρέθηκε καλεσμένος ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης από το κόμμα Σπαρτιάτες, Πέτρος Δημητριάδης.

Εκτεθήκαμε διεθνώς με την πτώση του καναντερ και τις εκρήξεις στις αποθήκες πυρομαχικών, εν καιρώ ειρήνης δείξαμε ότι δεν είμαστε ικανοί να διαφυλάξουμε την πατρίδα μας , δεν υπήρχε πρόληψη, θα πρέπει να φυλάμε τα σύνορα διότι έχουν βρεθεί εμπρηστές και λέει όχι στις ανεμογεννήτριες ενώ στο ερώτημα γιατί δεν παραιτείται το κόμμα ώστε να μην έχουμε άλλες Πρέσπες του Αιγαίου απάντησε ότι με το να παραιτηθεί μια βουλευτική ομάδα δεν χάνει η κυβέρνηση την δεδηλωμένη και ότι η κυβέρνηση έχει πάρει ψήφο εμπιστοσύνης, δεύτερον όταν παραιτείται κάποιος βουλευτής γίνονται περιφερειακές εκλογές με κίνδυνο να πάρει έδρες η ΝΔ ,τέλος ο ελληνικός λαός τους ψήφισε για να κάνουν έργο όχι να παραιτηθούν.

Στο ερώτημα εάν τελικά διαλύονται οι Σπαρτιάτες απάντησε κατηγορηματικά ΟΧΙ και τόνισε πως μόνο με δημοκρατικές διαδικασίες λαμβάνεται η οποιαδήποτε απόφαση για οποιοδήποτε θέμα από τα μέλη του κόμματος. Αναφορικά με την επιστολική ψήφο τάχθηκε υπέρ της αλλά με προϋποθέσεις αυστηρές και δικλείδες ασφαλείας αναφέροντας αναλυτικά τις μεθόδους που θα την εξασφαλίζουν. ‘Στηλίτευσε την στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Αλβανία ,η οποία κρατά αιχμάλωτο τον νεοδημοκράτη Φρέντυ Μπελέρη και θεωρεί πως θα έπρεπε να ασκήσει βέτο η κυβέρνηση στην ενταξη της Αλβανίας στην Ευρωπαϊκή ένωση και κυρίως να ζητήσει να της επιβληθούν κυρώσεις ,τα διαβήματα της κυβέρνησης δεν αποφυλακίζουν τον κύριο Μπελέρη είπε χαρακτηριστικά .Η Αλβανική κυβέρνηση τον κρατά παράνομα θέλει να εκπέσει από το αξίωμα του συνεπώς είναι απαραίτητο να λάβει σκληρά μέτρα έναντι της Αλβανίας η οποία παραβιάζει τόσο το εθνικό όσο και το διεθνές δίκαιο.

Στο ερώτημα σχετικά με τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας είπε ότι συναντήθηκε με τον πρόεδρο καταναλωτών και δανειοληπτών βορείου Ελλάδος και δήλωσε πως οι Σπαρτιάτες θα σταθούν εμπόδιο στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας κάνοντας προτάσεις νόμου θα βοηθήσουν τον κόσμο και από νομικής πλευράς όσο και από πολιτικής .Είπε επίσης πως κάποια η στιγμή η κυβέρνηση οφείλει να πει πως πήραν τα fans τα δάνεια , που αυτά εδρεύουν και εάν ειδοποιούνται οι δανειολήπτες για την δυνατότητα επίλυσής εξωδικαστικός ,.Θεωρεί απαραίτητο ότι πρέπει να αλλάξει ο πτωχευτικός νόμος ,η ΝΔ έχει χρέος πολλά εκατομμύρια και είναι άδικο να χάνει ο μέσος Έλληνας το σπίτι του .Επισημάνει πως τόσο ο ίδιος ως νομικός όσο και οι Σπαρτιάτες θα γίνουν η ασπίδα των ανθρώπων που χάνουν τα σπίτια τους διότι αυτό είναι καθαρά εθνικό ζήτημα .

Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι ναζιστές αλλά Έλληνες εθνικιστές και θα διεκδικήσουν το κατοχικό δάνειο τις γερμανικές αποζημιώσεις αναφέροντας τους νομικούς τρόπους , θεωρεί πως το συνταγματικό τόξο είναι εξαρτημένο από την Γερμανία για αυτό και δεν διεκδικεί τις αποζημιώσεις . Τέλος κάνει λόγο για την αυξημένη φορολογία η οποία αναγκάζει τις επιχειρήσεις να φύγουν στο εξωτερικό και επιμένει πως θα πρέπει αυτή να μειωθεί .Επίσης περιγράφει τα προβλήματα που έχει ο πολίτης της Θεσσαλονίκης όπως ανεργία ,έλλειψη πάρκινγκ θαλάσσιας συγκοινωνίας τραμ αλλά και χώρους πρασίνων όπως πάρκα. Κλείνει την συνέντευξη δίνοντας το μήνυμα πως οι Έλληνες με καλό αγώνα πρέπει να σηκώσουν κεφάλι

Δείτε όλη την συνέντευξη παρακάτω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.