Η «πλούσια δράση» της ξανθιάς αστυνομικού στο κύκλωμα προστασίας σε οίκους ανοχής και λέσχες

(Πηγή: www.zougla.gr)

Από τα σύννεφα έπεσαν, κυριολεκτικά, οι συνάδελφοι της όμορφης ξανθιάς αστυνομικού, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της συμμετοχής στο κύκλωμα που πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής και λέσχες.

Η 37χρονη αστυνόμος Β’ με τα αρχικά Μ.Π., που είναι μεταξύ άλλων και απόφοιτη της Νομικής Σχολής, θα μπορούσε να κάνει εντυπωσιακή καριέρα στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ., όπως δηλώνουν στη «Ζούγκλα» αστυνομικοί που είναι σε θέση να την γνωρίζουν.

Ο ίδιοι μάλιστα σοκαρίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν τη δράση της συγκεκριμένης κοπέλας και αναρωτιούνται πως μπλέχτηκε στα δίχτυα της εγκληματικής οργάνωσης, η οποία πουλούσε προστασία σε οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες, εξαπατώντας το δημόσιο μέσω… Πηγή (Πηγή: www.zougla.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *