Κατερίνα Καινούργιου για Μουτσινά – Ηλιάκη: «Αυτό που ήθελε ο Νίκος ήταν να τον στηρίζουμε, πλέον δεν μιλιούνται βέβαια οι δυο τους»

(Πηγή: www.zappit.gr)

Τρίτη14.10.2511:52

Στην πρόσφατη δήλωση της Μαρίας Ηλιάκη για τον Νίκο Μουτσινά και την έκταση που πήρε το θέμα στα sites και τις εκπομπές αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με αφορμή τη συνέντευξη του Δημήτρη Σαράντου στην κάμερα της εκπομπής της, η παρουσιάστρια του Alpha έκανε τη δική της τοποθέτηση το πρωί της Τρίτης (14/10) και τόνισε πως αυτό που πραγματικά ζητούσε ο ηθοποιός από τους συνεργάτες του ήταν να τον στηρίζουν στις θεατρικές του παραστάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Ο Νίκος δεν έκανε αυτό, ήθελε πάρα πολύ να τον στηρίζουμε. Δεν το έκανε με κακία. Έλεγε, ας πούμε, ελάτε στην avant premiere να με στηρίξετε ή στην πρεμιέρα… Πηγή

Similar Posts

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *