Μητσοτάκης για τα νέα αεροσκάφη της Πυροσβεστικής: Η μεγαλύτερη επένδυση στην ανθεκτικότητα της πατρίδας μας

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε ομιλία στην εκδήλωση του για την παραλαβή τριών αεροσκαφών Diamond DA62 MPP του Πυροσβεστικού Σώματος.

Με πολύ μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε σήμερα τα πρώτα ιδιόκτητα αεροσκάφη στην ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος.
Το πρόγραμμα ΑΙΓΙΣ είναι ένα φιλόδοξο πρόγραμμα που συνιστά τη μεγαλύτερη επένδυση στην ανθεκτικότητα της πατρίδας μας, η οποία είναι απαραίτητοι για να διαχειριστούμε τις κρίσεις.
Συνιστούν ένα ποιοτικό άλμα σε σχέση με τα προηγούμενα ιπτάμενα μέσα για την εναέρια επιτήρηση.
Το κόστος πτήσης είναι πολύ χαμηλότερο και η εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια αντιμετωπίζεται με ενιαίο δόγμα. Αν κριθεί απαραίτητο να χρησιμοποιηθούν για την επιτήρηση τον συνόρων.
Το… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *