Αλ Τσαντίρι Νιουζ: Γρηγόρης Αρναούτογλου και Απόστολος Γκλέτσος στις πιο αδιανόητες μεταμφιέσεις επί σκηνής

(Πηγή: www.zappit.gr)

Τετάρτη11.02.2623:08

Για δεύτερη φορά, τη φετινή σεζόν, ο Απόστολος Γκλέτσος συνάντησε τον Λάκη Λαζόπουλο στη σκηνή του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” όπως παρακολουθήσαμε στο πρόγραμμα του MEGA την Τετάρτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτή τη φορά, όμως, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής δεν ήταν μόνος μιας και υποδέχθηκε τον… Γρηγόρη Αρναούτογλου για να συμπαίξουν στο πιο απρόσμενο σκηνικό δρώμενο. Μαζί τους ήταν και ο Τόλης Παπαδημητρίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε στον αέρα του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ” στο Μεγάλο Κανάλι, ο Απόστολος Γκλέτσος έμελλε να υποδυθεί προσωρινά την αδελφή της Σοφίας Βούλτεψη  ενώ ο δημοφιλής παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέβηκε στη σκηνή σαν… Πυθία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Η Πυθία είναι άνδρας;” αναρωτήθηκε, έκπληκτος, ο χωροφύλακας του Λάκη… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *