Μητσοτάκης στο Κέντρο Υγείας Βάρης: Αγωνιζόμαστε για να αναβαθμίζουμε συνέχεια το ΕΣΥ που έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου
(Πηγή: www.enikos.gr)
Το κέντρο υγείας Βάρης, το οποίο ανακαινίστηκε πλήρως με πόρους από το Ταμείο Ανάκαμψης, ενώ ταυτόχρονα αυξήθηκε σημαντικά το προσωπικό του, επισκέφθηκε το απόγευμα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Μητσοτάκης στο Κέντρο Υγείας Βάρης: Αγωνιζόμαστε για να αναβαθμίζουμε συνέχεια το ΕΣΥ που έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα προόδου EN ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Σήφης Γαρυφαλάκης ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 21:57, Τρίτη 16 Ιουνίου 2026 Πολιτική
Συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους και τον δήμαρχο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρη Κωνσταντέλο, ο πρωθυπουργός ξεναγήθηκε στις ανακαινισμένες εγκαταστάσεις από τη διευθύντρια του κέντρου, Μαρία Κραββαρίτου, και είχε τη δυνατότητα να συνομιλήσει με το προσωπικό αλλά και πολίτες.
Σημειώνεται ότι η μονάδα της Βάρης συγκαταλέγεται… Πηγή
