Δ. Ωραιοκάστρου: Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Ουκρανία

Συγκινητική και άμεση ήταν η ανταπόκριση των κατοίκων του Δήμου Ωραιοκάστρου στην πρόσκληση της δημοτικής αρχής για τη συγκέντρωση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού για τις εμπόλεμες περιοχές της Ουκρανίας.

Η ανθρωπιστική δράση διοργανώθηκε με απόφαση του δημάρχου Ωραιοκάστρου, Παντελή Τσακίρη. Στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας μόλις σε δύο ημέρες συγκεντρώθηκαν κούτες με φάρμακα, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης που προσέφεραν κάτοικοι και φορείς του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Τα φάρμακα και το υγειονομικό υλικό που συγκεντρώθηκαν στο Δήμο Ωραιοκάστρου παραδόθηκαν σήμερα το πρωί στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς η αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας θα γίνει σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Προξενείο της Ουκρανίας στη Θεσσαλονίκη.

«Οι δημότες μας εκφράζουν την αλληλεγγύης τους προς τους πολίτες της Ουκρανίας, θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την συμμετοχή τους στην ανθρωπιστική δράση. Ευχή όλων μας είναι να λήξουν άμεσα οι εχθροπραξίες και να επικρατήσει η ειρήνη», τόνισε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.