Έκτακτο- Γαλλία: Έπεσαν για ύπνο με μπροστά τον Μελανσόν και ξύπνησαν με οριακά μπροστά τον Μακρόν! ‘Nupes’, Αριστερά, δημοσιογράφοι και Le Monde αμφισβητούν το “τελικό” αποτέλεσμα…

(Πηγή: thefaq.gr)

Σύμφωνα με την τελική καταμέτρηση του υπουργείου Εσωτερικών, η παράταξη «Μαζί» του Μακρόν συγκέντρωσε το 25,75% των ψήφων, ενώ η συμμαχία ‘Nupes’ του Μελανσόν ήρθε δεύτερη με ποσοστό 25,66%. (περίπου 20.000 ψηφοδέλτια). Υπενθυμίζεται ότι μέχρι αργά μετά τα μεσάνυχτα τα αποτελέσματα έφερναν πρώτη την Συμμαχία του Μελανσόν με το ΚΚΓ, τους Οικολόγους – Πράσινους και τους Σοσιαλιστές, με περίπου μισή μοναδα διαφορά.

Όπως αναφέρει μάλιστα σε σχετική ανάρτησή της στο twitter η γνωστή δημοσιογράφος Μαρία Δεναξά που ζει και εργάζεται στο Παρίσι, “Γίνεται χαμούλης =>🇫🇷Ενώ οι δημοσκόποι έδιναν μικρό προβάδισμα στη συμμαχία NUPES του Μελανσόν έναντι του προεδρικού συνασπισμού ΜΑΖΙ,τα στοιχεία… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.