Πληρώνουμε πανάκριβα τις βόλτες της οικογένειας Μητσοτάκη με το ελικόπτερο του Κυριακού: “Δώρο” στο κανάλι του οι αγώνες του Μουντιάλ – Για πρώτη φορά στην ιστορία οι τηλεθεατές θα πληρώσουν για να δουν Παγκόσμιο Κύπελο

(Πηγή: thefaq.gr)

 Άνετα λοιπόν και χαλαρά και με τη μέθοδο της αδράνειας η κυβέρνηση Μητσοτάκη κατάφερε να υποχρεώσει όλη τη φίλαθλη Ελλάδα να βάλει το χέρι στην τσέπη για κάτι που μέχρι χθες λάμβανε δωρεάν. Μία από τις πιο δημοφιλείς διοργανώσεις, που ο καθένας μπορούσε να απολαύσει από τον καναπέ του, το Μουντιάλ, γίνεται πλέον υπηρεσία «επί πληρωμή»: θα παρέχεται μόνο στους συνδρομητές της πλατφόρμας ΑΝΤ1+ που αναπτύσσει αυτό το διάστημα ο ΑΝΤ1.

Τις βόλτες του Πρωθυπουργού με το προσωπικό ελικόπτερο του καναλάρχη (ΑΝΤ1) Θοδωρή Κυριακού – όπως και τη φιλοξενία στις επαύλεις του στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας – πληρώνουν τελικά πανάκριβα οι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.