Δέσμευση Τσίπρα ότι θα τα ακυρώσει όλα τα στρεβλά που έκαναν Κεραμέως – Μητσοτάκης στα Πανεπιστήμια: “Την επομένη των εκλογών που έρχονται…”

(Πηγή: thefaq.gr)

Έχουμε μπροστά μας ακόμα μία προσπάθεια υποβάθμισης του πανεπιστημίου. Πρέπει να την αντικρούσουμε συλλογικά. Είναι ζήτημα υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος». Αυτό τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας στην παρέμβασή του κατά τη δημόσια διαβούλευση που οργανώνει σήμερα η ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για το νέο νόμο πλαίσιο για τα ΑΕΙ.

«Η κυβέρνηση επιλέγει σε νεκρό χρόνο, στο 93′ με όρους ποδοσφαιρικούς, να εισαγάγει στη Βουλή ένα νομοσχέδιο που αλλάζει όλη τη δομή και το πλαίσιο του δημοσίου πανεπιστημίου. Επιχειρείται επίθεση απέναντι στο δημόσιο πανεπιστήμιο που έχει ως βασικό όχημα την κατάργηση των δημοκρατικών του δομών και τη μετάλλαξη του ακαδημαϊκού και αντιπροσωπευτικού Πανεπιστημίου σε ένα Πανεπιστήμιο που προσομοιάζει σε ιδιωτική εταιρεία» τόνισε.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισήμανε… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.