Διαψεύδει ο Βενιζέλος την κινδυνολογία Μητσοτάκη

(Πηγή: www.documentonews.gr)

Την εικόνα καταστροφής που προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση Μητσοτάκη διαψεύδει ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το Φόρουμ των Δελφών.

Ειδικότερα, ο συνταγματολόγος και πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει η αίσθηση μιας κανονικότητας η οποία είναι αδιατάρακτη. Όταν λες ότι μπορεί να έχουμε επανάληψη του 2015, επανάληψη των μνημονίων, ότι μπορεί να ξανακλείσουν οι τράπεζες, ότι μπορεί να έχουμε επιστροφή στη δραχμή και εγκατάλειψη του ευρώ, άρα ότι η Ελλάδα μπορεί -με τόσο μεγάλη ευκολία επειδή το λένε κάποια κόμματα μικρά ή κάποιοι άνθρωποι ανεύθυνοι και ανιστόρητοι- να ξαναγίνει το απολωλός πρόβατο, ο δακτυλοδεικτούμενος ταραξίας της ευρωζώνης, νομίζω ότι δεν ισχύει τίποτε από αυτά».

Ο @EVenizelos μιλώντας στο #delphiforum στηλιτεύει την κινδυνολογία της κυβέρνησης και στέκεται στην υποκριτική… Πηγή (Πηγή: www.documentonews.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.