Αμερικανικά πανεπιστήμια ερευνούν ελληνικό ελαιόλαδο για τις προστατευτικές του ιδιότητες στο Αλτσχάιμερ

(Πηγή: www.gnomionline.gr)

Τρία πανεπιστήμια της Αμερικής, Auburn, Τemple και Yale School of Public Health διενεργούν κλινική δοκιμή με τον τίτλο «EVOO for Brain Health», με θέμα την επίδραση του υψηλά φαινολικού ελαιολάδου σε γονιδιακές και μεταβολικές αλλαγές, σε υγιή άτομα, με οικογενειακό ιστορικό της νόσου Αλτσχάιμερ.

Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο που θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά, από τους ερευνητές των Αμερικανικών πανεπιστημίων, είναι το «Plus Health Green Evoo» των «βιολογικών ελαιώνων Σακελλαρόπουλου», υψηλής περιεκτικότητας σε ελαιοκανθάλη.

«Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Plus Health Green Evoo» είναι ένα πολυποικιλιακό ελαιόλαδο εξειδικευμένης παραγωγής, προερχόμενο από πέντε διαφορετικές ποικιλίες ελιάς, με περιεκτικότητα 977 mg/Kg ελαιοκανθάλης, ποσοστό που υπερβαίνει κατά 720% το μέσο… Πηγή (Πηγή: www.gnomionline.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.