Στήλη Άλατος: Στην Ευρώπη οι αγρότες τους πήραν στο κυνήγι και εδω η ΕΣΗΕΑ … έχει εκλογές! Ο “αντίπαλος” πόλος στον Μητσοτάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ μέσα ως ηττημένο και ο ρόλος της “σύναξης των ενωμοταρχών” (Χριστοδουλάκης-Τεμπονέρας- Αχτσιόγλου

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 5.02.24, 15:31Απόπειρα να “καπελώσει” την ευρεία συναίνεση στο ν/σ για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών από την εισηγήτρια της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα: «Για εμάς ξεκάθαρα γονιός σήμαινε, σημαίνει και θα σημαίνει μόνο πατέρας και μητέρα» 5.02.24, 14:12Η επιτομή της αποτυχίας ως επικοινωνιακός σύμβουλος λέει ότι “ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μόνο για τα «πρωινάδικα» 5.02.24, 12:51Ο Χρυσοχοίδης θυμήθηκε τα παλιά με το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη! Μπλόκο της Αστυνομίας στους αγρότες της Χαλκιδικής, πέρασαν με τα τρακτέρ μέσα από τα χωράφια 5.02.24, 11:49«Εμείς θέλουμε να χτίσουμε, δε θα γκρεμίσουμε»: Ανάρτηση – μήνυμα του Στέφανου Κασσελάκη μετά το πρώτο Περιφεριακό Αναπτυξιακό Συνέδριο… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.