ΗΠΑ: Επιβεβαιώνουν ότι είμαστε τα … “καλά παιδιά”! Ζωντανή η συμφωνία 3+1 – Tο κοινό ανακοινωθέν για το 5ο γύρο του Στρατηγικού Διαλόγου ΗΠΑ-Ελλάδας

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 10.02.24, 18:32Τρομακτική καταγγελία για “εν κρυπτω” άδειασμα των ελληνικών αποθηκών από πολεμικό υλικό και μεταφορά του στην Ουκρανία μέσω Σλοβακίας! 498 μεταφορικές – ποιο όνομα υπουργού αναφέρεται (vid) 10.02.24, 15:55Προσκύνημα Κασσελάκη στον τόπο της τραγωδίας και “όρκος τιμής” για τα Τέμπη: “Με όλες μας τις δυνάμεις για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη” (Video) 10.02.24, 15:47Ξεφτίλισμα! Γ. Μάγγος για το άθλιο δημοσίευμα της Λ. Κλείτου: “Δεν είμαι “αιώνιος φοιτητής” ούτε “φοιτητοπατέρας”, είμαι πατέρας δύο παιδιών που υπήρξαν φοιτητές και το ένα δεν ζει…” 10.02.24, 11:37“Ανοιχτή επιστολή” στον Γ.Φλωρίδη από το γνωστό δικηγόρο Γιάννη Απατσίδη: “Τι συμβαίνει στην ιατροδικαστική υπηρεσία;” –… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.