Ηχηρό ράπισμα από τη μειοψηφία της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων για Μάτι: “Δημόσια επίκριση ή επιτιμητικός σχολιασμός δικαστικών αποφάσεων από κυβερνητικούς παράγοντες είναι ασυμβίβαστο προς την αρχή της διακρίσεως των λειτουργιών”

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 1.05.24, 19:18ΣΥΡΙΖΑ: Κοντά σε ένα comeback που δεν υπολόγιζε κανείς πριν λίγους μήνες! Κρυφά χαμόγελα από το μήνυμα δύο κορυφαίων δημοσκόπων: “Κλειδώνουν” οι 5 έδρες στην ευρωβουλή! 1.05.24, 18:31“Μπουρλότο” Νατσιού απειλεί να τινάξει στν αέρα την “Ιερή Ανακωχή” Ιερώνυμου – Μητσοτάκη! 1.05.24, 17:45Ο κύβος ερρίφθη! Συγγενείς των θυμάτων μηνύουν Μητσοτάκη, Υπουργούς, Υφυπουργούς, Βουλευτές, Περιφερειάρχες και γενικούς γραμματείς για το “έγκλημα” των Τεμπών. 9.04.24, 19:25“Βόμβα” από το Newsweek: Ο Μητσοτάκης παραχωρεί F16 στην Ουκρανία! Σφοδρότατη αντίδραση από τον ΣΥΡΙΖΑ: “Τον καλούμε να διαψεύσει άμεσα και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό” 10.03.24, 17:38«Ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατά συρροή» για Καραμανλή… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.