Πως ακύρωσε ο Στέφανος Κασσελάκης τις “ορφανές” πρωτοβουλίες για την Κεντροαριστερά: Η πρόσκληση για ελληνικό “λαικό μέτωπο” στο πρότυπο της Γαλλίας με εκλογή αρχηγού από τη βάση και η εκτίμηση ότι έρχονται σύντομα εκλογές! Έρχεται “ανασχηματισμός” και στον ΣΥΡΙΖΑ

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 14.06.24, 23:10Αιφνιδιάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης: Πληροφορίες ότι την Τετάρτη στο Πολιτικό Συμβούλιο θα ανακοινώσει πρόωρες εκλογές 14.06.24, 17:55Ραγδαίες εξελίξεις με τα Τέμπη και για την Ιατροδικαστική Υπηρεσία : Μηνύσεις από την οικογένεια Πλακιά γιατί δεν προχώρησαν σε νεκροψίες (ακριβής αιτία θανάτων) παρά μόνον σε νεκροτομές ! 14.06.24, 11:23Άλλοθι για την αποστασία και πολιτικό καταφύγιο για τους αποστάτες! Νάσος Ηλιόπουλος: «Αν το συμμεριζόντουσαν όλοι δεν θα είμασταν και οι 11 προσκεκλημένοι στο Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα…» 8.05.24, 12:07Άστραψε και βρόντηξε ο Παύλος Πολάκης μετά την μεγάλη δικαίωση (όπως και του The FAQ) με την απόσυρση των εμβολίων COVID (AstraZeneca)!… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.