Σοκαριστικό ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο οπλουργός του στρατού στέλνει τον φάκελο βόμβα στην πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης(video)

(Πηγή: www.voria.gr)

Τον “διαμεσολαβητή” του 36χρονου δημιουργού των τρομοκρατικών επωνυμιών “Σύμπραξη Εκδίκησης” και “Ένοπλη Απάντηση”, όπως και τον βασικό “βομβιστή” της τράπεζας στα Πετράλωνα, συνέλαβαν τα στελέχη της Ανιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Υπενθυμίζουμε πως τον Φλεβάρη συνελήφθησαν 7 άτομα για τρομοκρατία, μεταξύ των οποίων κι ένας πυροτεχνουργός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Ο 52χρονος ενδιάμεσος του “αρχηγού” και επικίνδυνα “εκδικητικού τρομοκράτη”, όπως τον χαρακτηρίζουν τα αρμόδια στελέχη, ήταν έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού όπου εξέτιε ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ληστειών και ναρκωτικών. Εκεί γνωρίστηκε με τον 36χρονο, από τον οποίο έπαιρνε εντολές για την πραγματοποίηση βομβιστικών επιθέσεων και την αποστολή του δολοφονικού εκρηκτικού φακέλου στην Πρόεδρο Εφετών Θεσσαλονίκης… Πηγή (Πηγή: www.voria.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.