Άστραψε και βρόντηξε ο Τασούλας: «Χυδαίος ζήτουλας προσοχής ο Πολάκης» -Του κόβει τη μισή βουλευτική αποζημίωση [βίντεο]

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Άστραψε και βρόντηξε ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας κατά του ανεξάρτητου πλέον βουλευτή Παύλου Πολάκη, για την αδιανόητη, επιθετική συμπεριφορά του κατά συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Βουλής, Κ. Τασούλας, επέβαλε ποινή στον Π. Πολάκη για την ανάρμοστη συμπεριφορά του, που περιλαμβάνει την περικοπή του 1/2 της μηνιαίας αποζημίωσης του βουλευτή.

«Είχαμε ακόμα ένα απεχθές, απαράδεκτο και αηδιαστικό κρούσμα απαράδεκτης συμπεριφοράς συναδέλφου έναντι γυναίκας που έκανε τη δουλειά της σε επιτροπή της Βουλής, που δέχθηκε καταιγισμό υβριστικής συμπεριφοράς από τον Πολάκη. Αναγκάστηκε να ακούσει σε ύφος αποτρόπαιο και υβριστικό “μη στρίβετε τη μούρη σας, κυρία μου, έχετε… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.