«Ομορφότερο Πράσινο Μπαλκόνι, Ταράτσα και Κήπο»: Ένα καλοκαίρι γεμάτο… χρώματα κι αρώματα φέρνει ένα φθινόπωρο με πολλά βραβεία!

(Πηγή: seleo.gr)

Περισσότερες από 120 οι συμμετοχές στον 18ο Διαγωνισμό του δήμου Νεάπολης-Συκεών – Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 η απονομή των βραβείων στις τρεις καλύτερες ανά κατηγορία συμμετοχές

Κι αυτή την Άνοιξη, κι αυτό το Καλοκαίρι, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών «πλημμύρισε» από… χρώματα κι αρώματα! Στις χιλιάδες φυτεύσεις δένδρων, θάμνων και λουλουδιών, οι οποίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος πρασινισμού του δήμου, ήρθε να προστεθεί η ευαισθησία και η αγάπη των πολιτών που μετέτρεψαν για μια ακόμη φορά τους δικούς τους καθημερινούς χώρους σε ανθισμένους κήπους!

Αρκούσε μόνο η πρόσκληση-πρόκληση του δήμου Νεάπολης-Συκεών και της αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος και Πρασίνου, που με κεντρικό σύνθημα… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.