Θεσσαλονίκη: Επιχειρηματίας και πρώην πολιτικός σε απάτη τύπου «καρουζέλ» €35 εκατ. – Έρευνα από την Αρχή για το Ξέπλυμα

(Πηγή: seleo.gr)

Πολυσέλιδο πόρισμα 350 σελίδων από την Αρχή για το Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος βρίσκεται στα χέρια του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης αναφορικά με υπόθεση απάτης τύπου «καρουζέλ» στην οποία εμπλέκονται επιχειρηματίας της Βόρειας Ελλάδας και κορυφαίο στέλεχος τράπεζας το οποίο έχει διαδρομή και στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες η οποία ερεύνησε την υπόθεση κατέληξε πως οι εμπλεκόμενοι ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο με 35 εκατ. ευρώ χρησιμοποιώντας ένα πολυδαίδαλο σύστημα εικονικών συναλλαγών.

Ο επιχειρηματίας, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί σε πολύκροτη ποινική υπόθεση η οποία απασχόλησε την κοινή γνώμη της χώρας… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.