Νέα Υόρκη: Ο CEO της Siemens Ισπανίας, η σύζυγός του και τα 3 παιδιά τους οι νεκροί από την πτώση του ελικοπτέρου στον Χάντσον – Βίντεο με τη στιγμή της συντριβής

Νέα στοιχεία έρχονται στο «φως» για την τραγωδία στη Νέα Υόρκη με τη συντριβή ελικοπτέρου στον ποταμό Χάντσον, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους ο χειριστής και οι πέντε επιβάτες.

Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
Ο Αγουστίν Εσκόμπαρ και η οικογένειά του φωτογραφίζονται έξω από το ελικόπτερο, Πηγή φωτογραφίας / New York Helicopter Tours

Ο Αγουστίν Εσκόμπαρ, πρόεδρος και CEO της εταιρείας Siemens στην Ισπανία, επέβαινε στο ελικόπτερο που συνετρίβη στη Νέα Υόρκη χθες Πέμπτη (10.04.25), μεταδίδει το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News επικαλούμενο πηγές του στις υπηρεσίες επιβολής της τάξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα υπόλοιπα θύματα ήταν η σύζυγός του και τα… (Πηγή: www.newsit.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *