(Πηγή: www.news247.gr)
Βρετανοί στρατιωτικοί γιατροί προσγειώθηκαν με αλεξίπτωτο στο απομακρυσμένο νησί του Ατλαντικού Τριστάν ντα Κούνια για να βοηθήσουν έναν Βρετανό υπήκοο με ύποπτη λοίμωξη από χανταϊό.
Γιατροί προσγειώθηκαν με αλεξίπτωτα σε απομακρυσμένο νησί του Ατλαντικού, για να περιθάλψουν Βρετανό υπήκοο με συμπτώματα χανταϊού.
Ο άνδρας είχε αποβιβαστεί από το κρουαζιερόπλοιο MV Hondius, το οποίο είχε πληγεί από θανατηφόρα έξαρση του ιού.
Τα πρώτα συμπτώματα τα ανέφερε δύο εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το πλοίο και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και απομονωμένος. Έξι κρούσματα του ιού έχουν πλέον επιβεβαιωθεί, συμπεριλαμβανομένων δύο ακόμη Βρετανών που νοσηλεύονται εκτός του πλοίου.
Την ίδια ημέρα, το… Πηγή

