Απάτη σε βάρος ΕΟΠΥΥ: Υπάλληλος ενημέρωνε τον φυσικοθεραπευτή για τις καταγγελίες με «ταρίφα» 1.000 ευρώ -Το έγγραφο που εντόπισε η ΕΛΑΣ

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Τουλάχιστον έξι καταγγελίες είχαν γίνει για τον 31χρονο φυσικοθεραπευτή που συνελήφθη για απάτη σε βάρος του ΕΟΠΥΥ, τον οποίο επισκέπτονταν και ποδοσφαιριστές, τράπερ και ινφλουένσερ.

Για τις εν λόγω καταγγελίες ο φυσικοθεραπευτής ενημερωνόταν από ένα 64χρονο υπάλληλο, το όνομα του οποίου περιλαμβάνεται στη δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Οικονομικών Εγκλημάτων της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, κατά τη διάρκεια της κατ οίκον έρευνας στο σπίτι του 31χρονου, στον οποίο αποδίδεται ο ρόλος του αρχηγού της συμμορίας που εξαπάτησε τον ΕΟΠΥΥ, προκαλώντας ζημία άνω των 260.000 ευρώ, εντοπίστηκε ένα σημαντικό έγγραφο.

Πρόκειται για έγγραφο το… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *