Πάτρα: «Ο 52χρονος ήταν έμπειρος οδηγός, δεν ξέρουμε πως έγινε το τροχαίο» λέει φίλος του πατέρα που σκοτώθηκε με τον γιο του

(Πηγή: www.newsit.gr)

Μια βόλτα που μετατράπηκε σε οικογενειακή τραγωδία με ένα πατέρα και τον γιό του να πέφτουν νεκροί στην άσφαλτο το πρωί της Κυριακής (31.05.2026) στην έξοδο της Πάτρας, κάτω από τη γέφυρα της Περιμετρικής προς Ρίο, κοντά στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτριος Τόφαλος», μετά από τροχαίο με τη μηχανή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στην θλίψη έχει βυθιστεί μία ολόκληρη οικογένεια μετά το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην Πάτρα, όπου πατέρας και γιος έχασαν την ζωή τους με λίγες ώρες διαφορά μετά από τροχαίο με την μηχανή, στην οποία και επέβαιναν εξετράπη της πορείας της κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα όνειρα του 17χρονου έσβησαν… Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *