Νηπιαγωγεία – φυλακές στη Θεσσαλονίκη! Μήτερα απευθύνθηκε στον Ζέρβα και δεν πήρε καμία απάντηση

(Πηγή: seleo.gr)

Δημόσια νηπιαγωγεία στην οδό Νικολάου Μάνου της Θεσσαλονίκης, παρά τις εκκλήσεις γονέων, διατηρούν ανθυγιεινές και «άθλιες» συνθήκες για τα δεκάδες παιδιά, που προσέρχονται για μάθημα, καταγγέλλει στη «Ζούγκλα» μητέρα.

Ειδικότερα, το 106ο και το 107ο νηπιαγωγείο είναι ισόγειοι χώροι, που λειτουργούσαν ως κατάστημα, το οποίο αυταπόδεικτα είναι εντελώς ακατάλληλο για φιλοξενία παιδιών.

Όπως εξηγεί η ίδια, με την ιδιότητα της μηχανικού, έπειτα από την επικοινωνία της με την πολεοδομία Θεσσαλονίκης, τα νηπιαγωγεία ανήκουν στη μέριμνα και παρά τις καταγγελίες άλλων γονέων, τα διατηρούν ως έχουν, καθώς «τα χρωστάει ο Δήμος», εξηγεί.

Είναι κλειστοί χώροι, χωρίς εξαερισμό, με τα παιδιά συνέχεια μέσα, αφού δεν υπάρχει προαύλιο. Τα παιδιά όχι μόνο δεν απολαμβάνουν το διάλλειμα τους σε εξωτερική αυλή, αλλά και ο εξαερισμός τον αιθουσών είναι ανεπαρκής,… Πηγή (Πηγή: seleo.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.