Καραμπινάτος εμπρησμός στο Cavaliere της Νέας Σμύρνης! Χρ, Σπίρτζης: «Η Greek Mafia συνεχίζει τη δράση της και ο κ. Θεοδωρικάκος δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη»

(Πηγή: thefaq.gr)

// ΔΗΜΟΦΙΛΗ 24.03.23, 19:42Στήλη Άλατος: Ο πανικόβλητος Κυριάκος, που επιτίθεται στον Ανδρουλάκη από την Σύνοδο Κορυφής και οι εκλογές στις 28 Μαΐου που …τελειώνουν το καλοκαίρι 24.03.23, 18:04Δηκτική απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου στον κυβερνητικό εκπρόσωπο: Ο κ. Οικονόμου αντιλαμβάνεται την κυβέρνηση ως αντιπολίτευση – Αφού το επιθυμεί θα γίνει 24.03.23, 16:56Ολομέτωπη ΣΥΡΙΖΑ μετά τις αποκαλύψεις Documento: Ενώ οι δανειολήπτες αγωνιούν ο Παπαθανάσης χρωστά 1,8 εκατ. και έκρυψε την περιουσία του για να μην την κατασχέσουν! Παραμένει στα ψηφοδέλτια της ΝΔ;» 24.03.23, 16:41“Καρφιά” από τον αρχαιολόγο που ξυλοκοπήθηκε στη Μύκονο: “Κάποιοι δεν γουστάρουν που κάνουμε τη δουλειά μας” – Αιχμές για… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.