(Πηγή: www.enikos.gr)
Κάθε χρόνο καταναλώνονται περίπου 8 εκατομμύρια τόνοι αβοκάντο σε όλο τον κόσμο. Η δημοφιλία αυτού του φρούτου συνεχίζει να αυξάνεται εξαιτίας των θρεπτικών ιδιοτήτων του. Πολλά έχουν γραφτεί για τον χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη του αβοκάντο και την υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες Κ και Β. Ωστόσο δεν έχουν αναφερθεί πολλά για τις αλλεργικές αντιδράσεις, τη δυσπεψία ή τις δυσμενείς αλληλεπιδράσεις με ορισμένα φάρμακα, που μπορεί να προκαλέσει.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους το αβοκάντο μπορεί να ωφελήσει την υγεία σας και αξίζει να τους λάβετε υπόψη κατά τον προγραμματισμό των γευμάτων σας. Ωστόσο, θα πρέπει να έχετε κατά νου ότι υπάρχουν… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)