(Πηγή: cantina.protothema.gr)
Το μικρό μανάβικο του σπιτιού μας θα διαθέτει προϊόντα γευστικά, χωρίς φυτοφάρμακα, και αλλιώς «γλυκά», αφού θα έχουν δημιουργηθεί με μεράκι και φροντίδα.
Ύστερα από τις βροχές του χειμώνα και της άνοιξης, το έδαφος έχει κρατήσει εσωτερικά την επιθυμητή υγρασία για να δουλευτεί εύκολα και να διαμορφωθεί σωστά στο στάδιο της φύτευσης των φυτών. Ας δούμε μαζί πώς θα προχωρήσουμε.
1. Σε ένα κομμάτι της, που είναι ηλιόλουστη και λίγο προστατευμένη από τον αέρα, οριοθετούμε τον χώρο για τη δημιουργία του μποστανιού μας. Μπορούμε να τον οριοθετήσουμε με υλικά όπως το ξύλο-φράκτης, πλέγμα, πλαστικό δίχτυ έτσι ώστε να είναι προστατευμένο από τους… Πηγή (Πηγή: cantina.protothema.gr)