Ρωσία για Μπάιντεν: «Οι δηλώσεις του είναι προσωπικές προσβολές κατά Πούτιν αλλά είναι ξεχασιάρης και κουρασμένος» (vid)

(Πηγή: thefaq.gr)

«Εκνευρισμένο», «ξεχασιάρη» και «κουρασμένο» χαρακτήρισε η Ρωσία τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του πως ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι «εγκληματίας πολέμου».

Όπως είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ στους δημοσιογράφους, «ακούμε και βλέπουμε δηλώσεις που στην πραγματικότητα είναι προσωπικές προσβολές εναντίον του προέδρου Πούτιν».

«Με δεδομένο τον εκνευρισμό του Μπάιντεν, την κούρασή του και το γεγονός ότι μερικές φορές ξεχνά, γεγονός που τον οδηγεί να κάνει επιθετικές δηλώσεις, δεν θα κάνουμε σκληρές εκτιμήσεις ώστε να μην προκαλέσουμε περισσότερη επιθετικότητα», πρόσθεσε.

Στο βίντεο του Bloomberg, δημοσιογράφος ρωτά τον Μπάιντεν αν θεωρεί τον Πούτιν εγκληματία πολέμου. Ο ίδιος απαντά «όχι»,… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.