Την ώρα που η Ελευθερία του Τύπου στην Ελλάδα κατρακυλά… εκδικάστηκε η αγωγή εναντίον της δημοσιογράφου Σταυρούλας Πουλημένη από την «Ελληνικός Χρυσός»

(Πηγή: thefaq.gr)

Την ώρα που η Ελλάδα έχει πάρει την κάτω βόλτα στην παγκόσμια κατάταξη για την Ελευθερία του Τύπου, συνεχίζονται οι διώξεις σε βάρος δημοσιογράφων, με τη δημοσιογράφο Σταυρούλα Πουλημένη να έρχεται αντιμέτωπη με δικαστήρια και τεράστιες αποζημιώσεις, επειδή απλά… έκανε τη δουλειά της!

Το πρωί της Πέμπτης εκδικάστηκε η επόθεση SLAPP, εναντίον της δημοσιογράφου και του alterthess.gr, με την απόφαση του δικαστηρίου να αναμένεται να εκδοθεί εντός έξι μηνών.

Συγκεκριμένα, συζητήθηκε στο Πρωτοδικείο Αθηνών η αγωγή που κατέθεσε το στέλεχος της «Ελληνικός Χρυσός», Ευ. Λιάλιος, για παράνομη επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων. Ο ίδιος ζητούσε ως αποζημίωση 100.000 ευρώ και κράτηση ενός έτους… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.