Οι συμβαιολογράφοι κάνουν πίσω για την αποχή τους: «Θεωρούμε ικανοποιητικές τις εξελίξεις»

(Πηγή: www.iefimerida.gr)

Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει την άρση της αποχής προς τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων και τις Γενικές Συνελεύσεις των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων.

Σύσκεψη της ηγεσίας του υπουργείου Δικαιοσύνης με εκπροσώπους συμβολαιογραφικών συλλόγων, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου / Φωτογραφία: Eurokinissi / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Οι συμβολαιογράφοι, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωσή τους θεωρούν «ικανοποιητικές τις εξελίξεις μετά τις γενόμενες συναντήσεις στα υπουργεία Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης».

«Η Συντονιστική Επιτροπή των Προέδρων των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος συνεδρίασε σε απαρτία την 18/11/2023 και αποφάσισε τα εξής:

»Θεωρεί ικανοποιητικές τις εξελίξεις μετά τις γενόμενες συναντήσεις στα Υπουργεία Δικαιοσύνης και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και… Πηγή (Πηγή: www.iefimerida.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.