Πώς να καθαρίσετε το μπρόκολο με 2 απλούς τρόπους

(Πηγή: www.enikos.gr)

Ίσως είναι δελεαστικό μόλις φέρετε τα φρέσκα προϊόντα στο σπίτι να ξεκινήσετε αμέσως το μαγείρεμα, αλλά κάντε μια παύση. Το να βεβαιωθείτε ότι κάθε συνταγή ξεκινάει σε έναν καθαρό χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει και καθαρά προϊόντα, είναι το πρώτο βήμα για μαγειρέψετε με ασφάλεια στην κουζίνα.

Όπως και τα άλλα λαχανικά, έτσι και το μπρόκολο μπορεί να φιλοξενήσει διάφορους ρύπους. Η πιστοποιημένη διαιτολόγος Chelsea Edwards αναφέρει: «Είναι σημαντικό να πλένετε όλα τα λαχανικά, καθώς μπορεί να μεταφέρουν σαλμονέλα, E. coli και Listeria. Το να μην πλένετε τα προϊόντα σας αυξάνει τον κίνδυνο για ασθένειες από τα τρόφιμα».

Το μπρόκολο ανήκει στην οικογένεια… Πηγή (Πηγή: www.enikos.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.