Απίστευτες εικόνες από την περιοδεία Τσίπρα στην αγροτιά και τον Θεσσαλικό κάμπο (photo) – “Η ρήτρα Μητσοτάκη στην ακρίβεια μας οδηγεί σε βαθιά κοινωνική κρίση”

(Πηγή: thefaq.gr)

Θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Αγιάς στον Αλέξη Τσίπρα που περιοδεύει από το πρωί στον νομό Λάρισας. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία συνομίλησε με τους κατοίκους που του μετέφεραν την αγωνιώδη προσπάθειά τους να επιβιώσουν μέσα από τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που έχουν δημιουργηθεί λόγω της ακρίβειας.

Από την πλευρά ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό γιατί όπως υπογράμμισε δεν έχει την πολιτική βούληση να στηρίξει την κοινωνία, τον εργαζόμενο, τον αγρότη απέναντι στο τεράστιο κύμα ακρίβειας.

Ταυτόχρονα έκανε λόγο για «ομερτά», αφού όπως σημείωσε «δεν κουνιέται φύλλο, κανένα κεντρικό μέσο ενημέρωσης δεν ασχολείται με τα προβλήματα των αγροτών. Είναι η πρώτη φορά που είναι… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.