Μπλέξαμε! «Σκληρή απάντηση» υπόσχεται η Πούτιν σε όσους στέλνουν όπλα στο Κίεβο – Στόχος τα κομβόι που τα μεταφέρουν

(Πηγή: thefaq.gr)

Την ώρα που η ελληνική κυβέρνηση, όπως και άλλες χώρες της Δύσης, αλλά όχι η γειτονική Τουρκία, στελνει 2 C-130 με εξοπλισμό στους Ουκρανούς για να πολεμήσουν τους Ρώσους, σκληρή απάντηση» σε όσες χώρες στέλνουν όπλα στην Ουκρανία υπόσχεται η Μόσχα, με το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας να τονίζει ότι όσοι προμηθεύουν με όπλα την Ουκρανία, θα φέρουν και την ευθύνη αν αυτά, χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Συγκεκριμένα, το ρωσικό ΥΠΕΞ σε ανακοίνωσή του ξεκαθαρίζει ότι «οι πολίτες και οι δομές της ΕΕ που εμπλέκονται στην προμήθεια θανατηφόρων όπλων στις ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις θα είναι υπεύθυνοι για τυχόν συνέπειες τέτοιων ενεργειών στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης».

Παράλληλα κατηγορεί την ΕΕ την Δύση ότι αδυνατεί να κατανοήσει τον βαθμό επικινδυνότητας τέτοιων ενεργειών και των αντίστοιχων συνεπειών.

«Οι ενέργειες της… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.