Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «κολλάνε» στον τοίχο Άδωνη: Πάρτι γαλάζιων προκλητικών απευθείας αναθέσεων και στη Γ.Γ. Έρευνας και Καινοτομίας

(Πηγή: thefaq.gr)

Τις προκλητικές απευθείας αναθέσεις που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα στον τελευταίο χρόνο από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας αναδεικνύουν στο πλαίσιο κοινής κοινοβουλευτικής παρέμβασης 42 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, μετά από πρωτοβουλία του τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αλέξη Χαρίτση και του αναπληρωτή τομεάρχη, Γιάννη Σαρακιώτη.

Ειδικότερα στην ερώτησή τους στη Βουλή προς τον Άδωνι Γεωργιάδη καταγγέλλουν μεταξύ άλλων ότι «δεκατέσσερα έργα της εποπτευόμενης από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Καινοτομίας, εκτιμώμενου συνολικού ύψους 200.000 ευρώ έχουν ανατεθεί τον τελευταίο χρόνο σε τέσσερα πρόσωπα τα οποία φέρεται ότι έχουν άμεση ή έμμεση συγγενική ή/και φιλική σχέση με τη… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.