Ντροπιαστικά ανένδοτη η κυβέρνηση: Λέει ξανά «Όχι» στη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, τη στιγμή που για ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αθήνα θα φεύγει το μισό μηνιάτικο σε βενζίνες!

(Πηγή: thefaq.gr)

Μετά την απίστευτα χυδαία δήλωση του αν. υπουργού Οικονομικών, Σκυλακάκη πως δεν χρειάζεται να μειώσουμε τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί «οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο», και μπροστά στο πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, με τις τιμές σε ενέργεια, πετρέλαιο, βενζίνη να φτάνουν στο θεό, η κυβέρνηση εμφανίστηκε ανένδοτη και είπε ξανά «όχι» στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, αφήνοντας ενεούς χιλιάδες πολίτες και νοικοκυριά που στενάζουν.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε εκβιαστικές δηλώσεις για να υπερασπιστεί την εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην προχωρήσει στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, την στιγμή μάλιστα που πλέον για ένα ταξίδι με το… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.