Σκληρή κριτική από τη Ρένα Δούρου στο Λαικό (το νοσοκομείο δεν διαθέτει Μαγνητικό Τομογράφο): “Οι νεοφιλελεύθερες, ταξικές πολιτικές της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας δεν έτυχαν, πέτυχαν.”

(Πηγή: thefaq.gr)

Επίσκεψη στο Λαϊκό Νοσοκομείο πραγματοποίησε σήμερα η Ρένα Δούρου συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο, Σπ. Αγγέλη και το μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Α. Αναγνωστοπούλου. Στο επίκεντρο της γόνιμης και εποικοδομητικής συνάντησής της με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Θ. Ροίδη, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Γ. Παπαθεοδωριδη, την Τομεάρχη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ευ. Χριστοφίλου, την προϊσταμένη Τεχνικού Τμήματος, Ε. Παπαγεωργίου, βρέθηκε το σοβαρό πρόβλημα της έλλειψης κρίσιμου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Όπως για παράδειγμα το γεγονός ότι το νοσοκομείο δεν διαθέτει Μαγνητικό Τομογράφο.

Η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής ενημερώθηκε επίσης και για την πορεία της εγκατάστασης στο Νοσοκομείο του εξοπλισμού, την αγορά του… Πηγή (Πηγή: thefaq.gr)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.